GTECHNIQ Иновативна технология за автомобилни продукти.

Gtechniq предлага иновативна технология в нанохимията и супермолекулярната химия. Подкрепена със строги тестове, както в лаборатория, така и на практика.

Целта на всички продукти на Gtechniq е да са от най-високо ниво, изключително лесни за употреба и на много достъпни цени. Ние използваме същия принцип за всички продукти - от най-обикновения шампоан до изключително издръжливите, устойчиви на драскотини, защитни нано-покрития.

Напредъкът в силициевите технологии довежда до изобилие от нови и иновативни суровини, предлагащи решения, които не са били възможни в близките 5 години.

Светът на наноинженерната молекулярна технология е динамичен и прогресиращ, отличаващ се със своята сложност и иновативност. Нашият екип от специалисти обединява задълбочен опит, обширна мрежа от професионални контакти и силна мотивация за работа с водещи продукти, които предлагат изключително качество и ефективност. Тези продукти са разработени и тествани, за да предоставят най-висок стандарт на защита и поддръжка на различни видове повърхности. Продуктите с които работим се предлагат както за автомобилни бои така и за кожа, текстил, пластмаса и стъкла.

Марката Gtechniq е родена от чистата наука, любовта към колите и желанието да се създадат най-добрите продукти за грижа за автомобила. Специализирана върху защитните покрития, която е основата на нашия успех.

Марката е основана от квантовия физик Drew Gill през 2001г. Мотивиран от своето разочарование от наличните на пазара продукти за защита на автомобилната боя. Успява да разработи продукт, който да предлага по-висока дълготрайност и по-добра защита срещу атмосферни влияния и физически натоварвания. Gill се фокусира върху използването на нанотехнологии и съвременна химия, за да създаде уникална формула, която ефективно устоява на драскотини, UV лъчи и екологични замърсявания, подобрявайки външния вид и дълготрайността на боята на автомобила.

Днес портфолиото на Gtechniq предлага:

  • Композитни керамични покрития
  • Защита за кожа, текстил, джанти, пластмасови елементи, стъкла
  • Пълна гама продукти за поддръжка на автомобила след положена защита

Разгледайте нашите предложения за керамично покритие ТУК.