Възстановяваме декоративни елементи

ПОЛИРАНЕ НА ПИАНО ЛАК И ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

Полирането на декоративни елементи е изкуство, което възвръща блясъка и елегантността на интериора на вашия автомобил.

Процеса протича по следния начин:

    • Детайлно възстановяване на декоративните елементи по таблото, вратите и централната конзола, като се гарантира изискан външен вид и защита от ежедневно износване.
    • Внимателно възстановяване на всички декоративни елементи, акцентирайки върху пиано лак мини детайлите, като ключове, скоростни лостове, бутони и други малки акценти. Това полиране не само подобрява визуалната привлекателност на интериора, но и подчертава уникалността на дизайна.
    • След като декоративните елементи са възстановени до тяхната оригинална красота, ние прилагаме защитно нано керамично покритие или прозрачно защитно фолио. Тази стъпка е критична за запазването на полирания завършек и предотвратяването на бъдещи увреждания от удари, драскотини или износване.

Цена от 120 лв.
​​
Забележка: За да осигурим най-добрия възможен резултат, препоръчваме таблото и централната конзола да бъдат предварително разглобени. Това позволява по-добър достъп до всички елементи и гарантира, че полирането и защитата се прилагат най-ефективно.

Инвестицията в полиране и защита на декоративните елементи не само подобрява външния вид на вашето превозно средство, но и допринася за запазването на неговата стойност във времето.