ОСВЕЖАВАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ ДЕТАЙЛИ

Освежаването на пластмасовите детайли играе важна роля в поддържането на автомобила в отлично състояние, възвръщайки им оригиналния вид. Този процес ефективно предпазва детайлите от избледняване, напукване, и други увреждания, които могат да възникнат от постоянното излагане на слънце, влага. За да се постигнат най-добрите резултати, използването на специализирани продукти е абсолютно необходимо през целия процес на освежаване.

Процеса протича по следния начин:

  • В началото, почистването на пластмасовите детайли се извършва с помощта на W5 Citrus All Purpose Cleaner от Gtechniq, който ефикасно отстранява всякакви замърсители. Приложението на W2 Universal Cleaner от Gtechniq с четка допълнително помага в премахването на по-заинатрените места и натрупванията.
  • След като детайлите са напълно почистени и изсушени, е време за нанасяне на C4 Permanent Trim Restore. Този продукт, разработен специално за пластмасови повърхности, осигурява дълготрайна защита срещу увреждащото въздействие на UV лъчите. Нанасянето му трябва да бъде извършено внимателно и равномерно, за да се гарантира, че всяка част от повърхността е покрита.

Този продукт възстановява цвета на пластмасата, но и създава защитен слой, който запазва детайла.

Цена от 100 лв.