BMW 320 G20 след полиране и защита с керамично покритие Jade Quartz PRO
НАНО ДИАМАНТЕНИ ПОКРИТИЯ DIAMOND PROTECH PRO120 керамично покритие Detailing studio 310

Защитно нано диамантено покритие Diamond ProTech PRO 120

PRO 120 не е керамично покритие, а е многоетапно, първокласно нано диамантено покритие. Използвайки най-сложна комбинация от обогатени нано диамантени композити, PRO 120 създава огромна защита, устойчивост на надраскване и богата дълбочина на цвета. В комбинация с PRO HYDRO, нашето дълготрайно хидрофобно покритие, този пакет създава интензивен огледален блясък и неустоима гладкост. PRO 120 ще осигури до 10 години втвърдена, хидрофобна защита.

  • 10-годишна защита на боята
  • Диамантена твърда устойчивост на надраскване
  • Хромоподобен огледален блясък и богата дълбочина на цвета
  • Изключително хидрофобно горно покритие
  • Устойчивост на химикали от pH 1 до pH 14

Поставят се 4 слоя, един слой 120А, два слоя 120В и един слой HYDRO които образуват паяжина от нано диаманти.

Специализираният характер на тази защита за лаковото покритие означава, че тя може да се полага само от акредитиран Diamond ProTech детайлър. Диамантеното покритие е с  10 год. гаранция.

Цена от 2400 лв.

Crystal Serum Ultra

Защитно нано керамично покритие Crystal Serum Ultra

Crystal Serum Ultra е една от най-добрата защита за лаковото покритие, която можете да получите, тя поддържа колата ви да изглежда лъскава и нова, удължаваща живота на лаково покритие.

Ключово значение за повишаването на производителността на Crystal Serum Ultra е въвеждането на нова революционна 7nm наночастица заедно със съществуваща 20nm наночастица и увеличаване на съотношението на омрежващи линии, които подсилват и сгъстяват горния слой на покритието.

Твърдият 10H горен и по-мек 7H основен слой предлага подобрена устойчивост на леки драскотини спрямо обикновените 9H покрития за защита на лака. В сравнение със стандартните керамични покрития Crystal Serum Ultra може да издържи дори най-силните химикали за измиване и птичи екскременти с висока киселинност: oт pH2 до pH13.

Допълнително предимство от наличието на гъвкав основен слой и твърд горен слой е, че Crystal Serum Ultra е много устойчив на екстремни топлинни промени, дори от -40 C до +250 C градуса.

Crystal Serum Ultra може да се прилага или като самостоятелен продукт за защита за лаковото покритие, или за най-добро хидрофобно изпълнение, може да бъде покрит с Gtechniq EXO или C2.  

Специализираният характер на тази защита за лаковото покритие означава, че тя може да се полага само от акредитиран Gtechniq детайлър. Керамичното покритие е с  9 год. гаранция.
Цена от 1176 лв.

ГРАФЕНОВО КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ Jade GRAPHENE 10H 

Защитно нано керамично покритие JADE GRAPHENE 10H PRO SERIES 

  • Керамично покритие с Графен
  • Контактен ъгъл на капката 150 градуса
  • Образуването на водни петна е сведено до минимум
  • По-висока устойчивост срещу образуване на петна от насекоми, смола, птичи изпражнения и др.
  • Твърдост 10 H
  • По-висока устойчивост от надраскване
  • По-лесен начин на апликация
  • По-голяма наситеност и дълбочина на цветовете върху всички повърхности

Може да се нанася върху всички боядисани повърхности както и върху стъкло, фарове, лайсни, хром, джанти, дори и върху товарното отделение на пикапите “Bed Liners”.

С UV частици за по-лесна проверка при нанасяне.

Специализираният характер на тази защита за лаковото покритие означава, че тя може да се полага само от акредитиран детайлър. Керамичното покритие е с 6 год. гаранция.
Цена от 1100 лв.

Керамично покритие ServFaces Coat Ultima

Защитно нано керамично покритие Coat Ultima

„– HSH-Technology –“ е едно от най-мощното хибридно силициево/полимерно твърдо покритие на servFaces, предназначено да осигури оптимална и постоянна защита на лаковото покритите.
Неговата молекулярна матрична структура образува много тънък незалепващ слой с изключително отблъскване на мръсотия, устойчивост и твърдост. Това защитно покритие значително подобрява блясъка и цвета на покритата повърхност.
Високоефективните частици в Coat Ultima - HSH-Technology - се свързват химически с повърхността и лежат върху порите на лаковото покритието. Те образуват защитен слой с висок гланц след втвърдяване. Този много прост тип оптимизация на повърхността предпазва боята от щети, причинени от окисление, сол и насекоми.
След нанесеното покритие, прозрачното покритие става по-твърдо и по-устойчиво на надраскване от конвенционален слой боя (приблизително 60% - 65%) поради високоефективните частици на повърхността. Новите екологични, водоразтворими бои по-специално са много меки, що се отнася до техния състав. Дори и да миете колата си само на ръка, след известно време се появяват следи от износване (микродраскотини). Те могат да бъдат сведени до минимум или дори предотвратени с технологията Coat Ultima - HSH.
Coat Ultima - HSH-Technology - предотвратява увреждането на лаковото покритие от разяждащи и киселинни продукти в диапазона на pH 2 - 13. Покритите повърхности запазват първоначалния си вид за дълго време. Продуктът е устойчив на пожълтяване и абразия.

Области на приложение:
Модерни системи за боядисване с лаковото покритие.
Гланцови и матови лаковото покрития.
Устойчиви на разтворители фолиа за фолиране на автомобили и защитни фолиа PPF.
Необработени пластмасови повърхности (Препоръка: Пластмасово лаковото покритие)

Устойчив на температури от -50°C до +890°C

Специализираният характер на тази защита за лаковото покритие означава, че тя може да се полага само от акредитиран детайлър. Керамичното покритие е с Трайност 30-36 месеца в първи слой и всеки следващ слой добавя 9-12 месеца.
Цена от 1000 лв.

Gtechniq Crystal Serum Light нано керамично покритие

Защитно нано керамично покритие Crystal Serum Light

Продуктът предоставя най-добрата защита за полупрофесионална употреба на пазара. Crustal Serum Light (CSL) e по-леката версия на Crystal Serum Ultra професионално 10H покритие от Gtechniq. Високият по плътност керамичен слой е устойчив на химикали с висока киселинност: oт pH2 до pH12. Тази характеристика също така прави лепливите замърсители като дървесни сокове, катран и твърди водни петна, лесни за отстраняване.

За разлика от ваксите и органични полимерни покрития Crystal Serum Light и Crystal Serum Ultra могат да издържат на много високи и ниски температури: от -40C до +250C. 

След поставянето си, CSL формира изключително издръжлив, лъскав, гладък дори на допир, химически свързващ, неорганичен, оптично чист 9H слой керамично покритие. След поставянето му почистването на автомобила ще стане в пъти по-лесно и гланцът ще се запази до 5 год. непроменен.
Цена от 600 лв.

Gtechniq EXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating керамично покритие Detailing studio 310

​Защитно нано керамично покритие с много високи хидрофобни свойства EXO

Предоставя изключителен хидрофобен слой с издръжливост до 2 год. Придава страхотен гланц и самопочистващ ефект на лаковото покритие на автомобила.

Може да се използва като самостоятел продукт. 
EXOv4 формира твърд слой върху лаковото покритие, който прави почистването на водни петна много лесно, защитава лака или керамиката от силни химикали, предоставя страхотен гланц, дълбочина на цвета, много висока хидрофобност и спомага за предотвратяването на появата на микро драскотини. 

ЕXOv4 предоставя постоянна твърдост на покритието което е много устойчиво на сол по време на зимни условия и силни химикали от автомивки.
Цена от 396 лв.

Gtechniq C1 Crystal Lacque керамично покритие Detailing studio 310

Защитно нано керамично покритие C1 Crystal Lacquer

След поставянето на C1 върху лака на автомобила, покритието не само предоставя страхотен гланц, но всъщност и става функциониращата повърхност върху боята на автомобила. С1 образува кристален филм, който е изключително твърд. Тази характеристика го прави ефективна при предотвратяване на дребно надраскване от лоша техника на измиване на сравнително мека автомобилна боя. След множество тестове срещу панели направени с вакса или синтетични покрития, C1 предоствя 50% по-добра защита от драскотини. C1 е революционният начин да направите вашият автомобил или мотор лъскави и чисти за много по-дълъг период от време.
Цена от 600 лв.

gtechniq halo v2 керамично покритие Detailing studio 310

Нано керамично покритие за всякакъв тип цветни и защитни фолиа HALO

​HALO издържа до 2 години. Благодарение на гъвкавостта си и високата наситеност HALO прави повърхността изключително гладка и лесна за поддръжка, предотвратявайки наслагванията на кал и мръсотия. Може да се използва на гланцови, сатенени и матови повърхности без да променя структурата и цвета им. HALO не поврежда самозаздравителните качества на защитното фолио - напротив подобрява ги! Намалява до минимум появата на петна от насекоми и друг тип киселини върху фолиото.
Цена от 396 лв.

Gtechniq С4 Permanent Trim Restorer керамично покритие Detailing studio 310

​Нано керамично покритие за възстановяване на пластмасови и гумени детайли С4 Permanent Trim Restorer

За какво се ползва C4 Permanent Trim Restorer?
C4 възстановява всички гумени и пластмасови лайсни до почти заводски вид. За разлика от много други препарати за лайсни на пазара, C4 e несравнимо тънък (около 30nm) оптично прозрачен продукт, което означава, че не добавя никакъв лъскъв и неприятен завършек на лайсните.

C4 разменя част от своята молекюлярна структура с тази на повърхността на уплътненията на вашият автомобил. Това означава, че сега имате защитно керамично покритие с несравнима издръжливост, за разлика от много по-слабите електростатични връзки използвани от други полимери с PTFE основа.
Цена от 100 лв.

Gtechniq C2v3 Liquid Crystals

Защитно нано керамично покритие - спрей (сийлънт) C2v3 Liquid Crystals

​Поставяйки C2v3 Liquid Crystals като горен слой, вие получавате незабавна защита от 4 до 8 месеца от UV лъчи и отблъсква мръсотиите. 

C2v3 е революционен начин да направите Вашата кола или мотор да изглеждат чисти и лъскави за дълъг период от време благодарение на технологията 3S Smart Surface Science от Gtechniq.
Цена от 168 лв.

Gtechniq C5 Wheel Armour керамично покритие Detailing studio 310

Нано керамично покритие за защита на джанти C5 Wheel Armour

C5 отблъсква феродови и метални частици и прави джантите много лесни за поддръжка. Издръжа 1 до 2 години.

Базиран на същата технология като C1 Crystal Lacquer и C4 Permanent trim restorer, C5 предоставя най-добрата защита за джантите на вашия автомобил. C5 има изключително добре развита технология на свързване с повърхността на вашите джанти. Покритието има много добра защита срещу петна, замърсяване и натрупване на феродови и метални частици, за което спомага силната връзка с лаковото покритие на джантите на автомобила.

C5 е безопасен за всички стандартни джанти, включително сатенени и матови лакове. C5 няма да добави гланц към тях. C5 e също така подходящ и за джанти с полиран гол метал, тъй като те би трябвало да са покрити с лаково покритие, с което C5 да се свърже. Не препоръчваме C5 да се използва на джанти с полиран гол метал, които нямат лаково покритие.
Цена от 450 лв.

Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass керамично покритие Detailing studio 310

Нано керамичното защитно покритие за стъкла G1 ClearVision Smart Glass

Използването на този продукт Ви гарантират превъзходна видимост при всякакви метеорологични условия и лесно почистване на стъклата без замазване.

Благодарение на нано керамичното защитно покритие G1 стъклата ще отблъскват мръсотиите, запазвайки ги чисти за по-дълго време. Това е един от най-важните фактори, който спомага за намаляване умората на очите.

По-добра видимост в дъждовни и снежни условия.
Повишена видимост в мъгла.
Намалява отблясъка от мокра настилка при лоши метеорологични условия.
Значително намалява образуването на лед през студените месеци, а при евентуална поява, лесно се почиства.
Издръжливост до 32000 км.
Цена от 150 лв.

Gtechniq I1v2 Smart Fabric керамично покритие Detailing studio 310

​Антибактериално защитно покритие за текстил I1v2 Smart Fabric AB

I1 Smart Fabric AB e защитно антибактериално покритие, което ще предпази всякакъв вид тъкани от намокряне и образуване на мазни петна.

Добавеният BioCote® (антимикробна технология),  унищожава бактериите до 99.9%.

I1 Smart Fabric AB прави тъканите водоустойчиви и лесни за почистване, като в същото време те запазват своята проветривост. Използването му предотвратява попиване на течности, подуването и гниенето на тъканите. Идеалният продукт за защита на меки тавани на автомобили, стелки и много други.
Цена от 120 лв.

Gtechniq C6 Matte Dash AB

Антибактериално импрегниращо нано покритие за табла и интериорни детайли - винил, пластмаса и гумени покрития C6 Matte Dash AB

C6 Matte Dash е специално разработен, за да предпази и защити таблото, корите на вратите, включително кожа, винили, пластмаса и гумени покрития. Предоставя естествен блясък и омекотява.

Добавя устойчивост от надраскване и отблъсква мръсотия и вода. Притежава антистатични свойства, които отблъскват UV лъчите.

С добавена BioCote® антибактериална технология, веднъж нанесен ще убие до 99.9% процента от всички бактерии. Веднъж нанесен създава антибактериален слой, който не позволява развиването на бактерии.

Устойчив на абразив.
Салонът става много лесен за почистване.
Цена от 120 лв.

Gtechniq L1 Leather Guard AB

Антибактериално защитно покритие за кожа L1 Leather Guard AB

L1 Leather Guard AB придава матов ефект на кожата, като в същото време обработените елементи са защитени от износване, UV лъчи, пренос на цветове от други материи.

С добавената антимикробна технология BioCote®,  обработените повърхности ще убият 99,9% от бактериите.

Защитата от износване е особено важна при опорите на седалките и всякакви други зони с голямо износване.
Предотвратява оцветяването на кожените салони.

L1 е с трайност от 3 до 12 месеца в зависимост от износването на защитената зона.

Ловец на митове.
Много кожени изделия се продават на пазара за това как подхрават кожата, а всъщност това не е необходимо. Съвременната автомобилна кожа използва синтетични мазнини, които не се изпаряват. Всеки продукт, който е предназначен за подхранене на кожи, няма да бъде погълнат от съвременните автомобилни кожи, а вместо това ще остане на повърхността, привличайки мръсотия, която след това ще действа като абразив.
Цена от 120 лв.

Поставяне на защитно фолио STEK DYNOshield или XPEL

Цялостно или частично облепване на автомобили със защитно прозрачно или стелт фолио.

Paint protection film PPF - наричан още clear bra е термопластичен уретанов филм, който се поставя върху лаковото покритие на нов или употребяван автомобил. Дебелината на защитния филм може да варира (например 150-200 микрона). По този начин боята на автомобила е максимално защитена от удари на камъчета, петна от насекоми и незначителни ожулвания при пътни инциденти. Защитният филм се използва и за самолети, камиони, мобилни телефони, електроника, екрани, мотоциклети и в много други области. PPF е одобрен от всички производители на автомобили.
Цена на услугата: след запитване или на страницата на XPEL.
ЛИНК към готови шаблони на Xpel и цени.